Irinaa ja Miles Cyrusia laulamalla Janakkalan popidoliksi

Janakkalassa on jo neljänä keväänä etsitty omaa paikallista popidolia. Tällä kertaa voittajaksi nousi Jenna Hyvönen, joka finaalissa lauloi Irinan ja Miles Cyrusin kappaleita.

Janakkala
Janidolikisan parhaita kukitetaan
Jenna Hyvönen (keskellä) esitti loppukilpailussa kappaleet Vastaukset ja The Climb.Raakkel Henttonen

Janakkala sai uuden JanIdolin, kun Jenna Hyvönen korjasi voiton tällä viikolla käydyissä neljänsissä JanIdoli-kisoissa.

Jenna esitti loppukilpailussa kappaleet Vastaukset (Irina) ja The Climb (Miley Cyrus). Tuomaristo kiitteli voittajaa erityisesti taitavasta äänenkäytöstä ja persoonallisesta tulkinnasta. Jenna Hyvönen sai palkinnoksi 500 euroa ja esiintymistilaisuuden.

Kärkikolmikkoon tuomaristo nosti myös Elsa Nurmen ja Hilma Koskisen. Innokkaan yleisön edessä finaalissa kilpailivat myös Heidi Honkasaari, Noora Kostiainen ja Emma Träff. Loppukilpailuun valitut olivat saaneet ennen huipentumaa laulu- ja esiintymiskoulutusta.

Tuomaristossa istuivat laulaja Saija Varjus, yrittäjä, kunnanvaltuuston puheenjohtaja Esa Silvennoinen ja muusikko, musiikinopettaja Reijo Ahonen. Heidän mielestään tämän kevään inaalikuusikko oli kisan historian paras. Tunnelma Turengin liikuntahallilla hipoikin kattoa, kun noin 300 henkeä kannusti suosikkejaan.

Janakkalan nuorten laululupausten oman JanIdoli-laulukilpailun järjestivät jälleen Janakkalan Musiikkipäivät ry ja kunnan kulttuuritoimi.