Virtain siltaremontti haittaa liikennettä valtatiellä 23

Herraskosken silloilla liikkuvilta toivotaan tarkkaavaisuutta. Kahden sillan remontit kestävät syksyyn asti, ja välillä käytössä on vain yksi kaista.

sillat

Virtain Herraskosken siltojen peruskorjaus haittaa liikenteen sujuvuutta valtatiellä 23. Kahden sillan korjaustyöt alkavat tällä viikolla telineiden pystytyksellä.

Pitkälle syksyyn jatkuvan remontin aikana uusitaan molempien siltojen reunapalkit, pintarakenteet, kaiteet sekä liikuntasaumat.

Urakoitsijaa edustava rakennusinsinööri Markku Laaksonen muistuttaa, että siltatyö vaatii valtatie 23:n kulkijoilta tarkkaavaisuutta.

- Sillat kavennetaan viikoilla 14 tai 15. Sen jälkeen silloilla voi ajaa kaksi autoa rinnakkain, ja kumpaankiin suuntaan vie 2,75 metriä leveä kaista. Kapeilla kaistoilla ajavilta toivotaan rauhallisuutta erityisesti, jos vastaan tulee raskasta liikennettä.

Siltojen pintarakenteita uusitaan kesällä, jolloin silloilla on käytössä vain yksi nelimetrinen kaista. Tuolloin liikennettä ohjataan liikennevaloilla.

Korjaustyön aikana silloilla on voimassa nopeusrajoitus 30-50 km/ h. Siltojen välisellä valtatieosuudella nopeusrajoitus on 60 km/h.

Kanavassa vesiliikenne sujuu lähes normaalisti