Autokauppias palkittiin Vuoden Nuorena Menestyjänä

Tiistaina ensimmäistä kertaa jaettu Tamperelainen Vuoden Nuori Menestyjä -titteli myönnettiin autoliikkeiden myyntikäyriä nostaneelle Miika Toivoselle.

talous
Miika Toivonen ja Jocka Träskbäck
Vuoden Nuorena Menestyjänä palkittiin Miika Toivonen (vas.). Tunnustuspalkinnon luovutti Tampereen Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Jocka Träskbäck. Tampereen Nuorkauppakamari

Tampereen Nuorkauppakamari valitsi tiistaina Tamperelaiseksi Vuoden Nuoreksi Menestyjäksi Miika Toivosen.

Toivonen oli pitkään tamperelaisen autoliikkeen Autocenterin osakkaana. Yritys kasvoi Toivosen aikana 30 prosentin vuosivauhtia ja teki vuosittain puolen miljoonan euron tulosta.

Tällä hetkellä Toivonen toimii osittain omistamissaan Auto-Outlet Helsinki Oy:ssä sekä Group Tec Oy:ssä. Myös näiden yhtiöiden kasvu on Toivosen aikana ollut vahvaa.

Tuulta päin tiimin kanssa

Tampereen Nuorkauppakamari ylistää Miika Toivosta ennakkoluulottomaksi nuoreksi yrittäjäksi, jolla on jatkuva halu kasvaa piittaamatta globaalista markkinatilanteesta. Toivonen ei ole lannistunut vastoinkäymisistä, vaan jatkaa edelleen kasvuaan yrittäjänä vahvasti omaan ajatukseensa uskoen.

Toivosesta kehutaan ajan myötä kasvaneen myös erinomainen tiimien luoja ja tiimien kehittäjä.

Tamperelainen Vuoden Nuori Menestyjä on nyt ensimmäistä kertaa liikkeelle laskettava palkinto, jolla Tampereen Nuorkauppakamari haluaa nostaa esiin nuoria, rohkeita, ennakkoluulottomia ja luovia yritysmaailman menestyjiä, jotka ovat saavuttaneet alallaan jotain poikkeuksellista.