"Tupsuhäntä vapisee, Jukurit kun rankaisee!"

Mikkelin Jukureiden kiihkeimmät kannattajat ovat suunnanneet tiistaina Tampereelle hurraamaan joukkueensa puolesta. Jukurit kohtaa kamppailussaan SM-liigapaikasta Tampereen Ilveksen viidettä kertaa. Pelitilanne on 3-1 Ilveksen voitoksi, mikä tarkoittaa, että Jukurit pelaa kaiken aikaa veitsi kurkulla.

Jukurit (Jääkiekon Miesten Liiga)
Jukurit SarvisClubin kannattajat esittelevät kannatuslakanaa
Yle

- Ilvestä mä metsästän, aion saada suuren, Jukurit kun rankaisee, hei, hei, hei, heiiiii...SarvisClubin bussissa raikuu kannatuslaulu juuri ennen kuin auton nokka kääntyy kohti Tamperetta kyydissään 51 Jukuri-fania.

- Tämä on ihan hyvä määrä arkipäivälle, ihmisillä on kuitenkin työt, mitkä rajoittavat aika paljon lähtemistä. Viikonloppuisin porukkaa on tavallisesti lähtenyt kolme kertaa enemmän, Peku Pulkkinen kertoo.

Odotukset ovat korkealla.

- No siitä lähdetään, että tämä on toiseksi viimeinen kisamatka tälle vuodelle. Lauantaina tehdään viimeinen, Pulkkinen uhoaa viitaten siihen, että voitto tulee kotiin paitsi tänään, myös torstaina.

- Peli näyttää hyvälle ja joukkueella on tsemppi päällä ja faneilla on tsemppi päällä niin eihän tämän parempaa olekaan.

SarbisClubin jäseniä bussissa

Neljän tunnin ajomatka Tampereelle ei hirvitä, vaikka fanibussin tunnelma ei arkipäivänä ole ihan niin katossa kuin viikonloppureissuilla.

- Sen eilisen pelin jälkeen on tätä alettu odottamaan. Nämä on isoja juttuja meille, ja pelaajillekin, mitä on sieltä päin tullut palautetta.