Katukyltit eivät ole ehtineet kuntaliitoksen kelkkaan Lohjalla

Lohjan kaupunki laajeni vuodenvaihteessa rytinällä, kun Nummi-Pusula ja Karjalohja liittyvät Lohjaan. Kaikki katukyltit eivät vielä ole ehtineet uudistuksen kelkkaan. Katujen nimiä muutettiin 150 eikä kaikille kaduille ole vielä keväälläkään saatu oikeita nimikylttejä.

Kotimaa
katukyltti Lohjalla
Yle

Kuntaliitos aiheuttaa sekaannusta Lohjan kadunnimistössä. Liitoskuntien alueilla oli ennen yhdistymistä samannimisiä katuja. Kaikille ei vielä ole ehditty asentaa uusia nimikylttejä. Kolmen kunnan yhdistyessä muutettiin yhteensä 150 kadun nimi.

- Tiemestari käytännössä järjestelee kylttivaihdot. Kun muutoksia tehdään talvisaikaan on tiettyjä ongelmia, että missä vaiheessa kyltit saadaan paikoilleen. vaihtaminen on vielä osittain työn alla. Kesään mennessä pitäisi kyllä olla kaiken kunnossa, Lohjan kaupungingeodeetti Ari Piirainen sanoo.

Piirainen vakuuttaa, että kaupungin omassa karttapalvelussa tiennimet ovat ajan tasalla. Kaupallisten palveluiden pitäjille kaupunki toimittaa tiedot uudesta nimistöstä heti, kun joku niitä vain huomaa pyytää.