Mynämäki on mustakeltapunainen

Mynämäkeläisen salibandyseura Wirmon edustusjoukkue teki viikonvaihteessa sen mitä siltä odotettiin: pelit jatkuvat ensi kaudella ykkösdivarissa.

urheilu
SBS Wirmo.
Salibandyseura Wirmo Ry

Mynämäkeläinen salibandykausi huipentui viikonvaihteessa kotijoukkue Wirmon onnistuneisiin peleihin. Joukkue jätti kakkosdivarille hyvästit viikonvaihteen peleissä HIFKiä vastaan lukemin 12-2 ja 7-5. Nousu ykkösdivariin varmistui makeasti vierasottelussa sunnuntaina.

Wirmon peleissä yleisölehtereillä on ollut tunkua koko kauden ja meno jatkui samanlaisena myös viimeisissä otteluissa. Perjantai-illan kotipeliä seurasi HaNi-hallilla 586 ihmistä ja ratkaisevaa vieraspeliäkin oli katsomassa yli 200 Wirmo-fania. Mynämäen salibandybuumi sai tällä kaudella todella arvoisensa päätöksen.

- Tämä on koko kylän juttu. Aivan mahtava tunne on koko joukkueessa nyt. Nöyrä kiitos kaikille faneille, olette Suomen parhaita! Nyt juhlitaan, koko Mynämäki on nämä bileet ansainnut, sanoi Wirmon päävalmentaja Petri Seppinen sunnuntaina voiton jälkeen.

Onnistuneiden sattumien summa

Salibandyn ympärillä käy Mynämäellä poikkeuksellinen kuhina ja laji on ottanut pauloihinsa ison osan kuntalaisista. Wirmon puuhamies Tomi Auremaa sanoo, ettäsalibandy on lyönyt kunnassa läpi monen onnistuneen yhteensattuman takia.

Tämä on koko kylän juttu. Aivan mahtava tunne on koko joukkueessa nyt.

Tomi Auremaa

- Mynämäellä on tehty työtä lajin eteen jo vuosikymmeniä ja pari vuotta sitten saimme käyttöön ammattimaisen hallin, Auremaa kehuu olosuhteita.

Maanantaina Auremaan äänestä kuulee, että ykköseen nousun iloa on huudettu pihalle sunnuntaisen pelin loppuvihellyksestä asti. Käheä-ääninen mies vastaa puhelimeen lentokentällä.

- Ollaan joukkueen kanssa lähdössä Espanjaan viikoksi juhlimaan. Arkeen palataan maanantaina ja aloitetaan vakava työ ykkösdivarin parissa. Olemme valmiita tekemään paljon töitä, jotta menestystä uudella tasolla tulee, Auremaa vakuuttaa ääni innosta pihisten.