Vantaan Kuusijärven virkistysalue remontoidaan

Suosittu Vantaan Kuusijärven virkistysalue remontoidaan perusteellisesti tulevana syksynä. Tulevan kesäkauden alue on normaalisti uimareiden käytössä.

Kuusijärvi
Kuusijärven uimaranta.
Kuusijärvi on suosittu uimapaikka.Vantaan Kaupunki / Pekka Turtiainen

Vantaan Kuusijärven virkistysalue remontoidaan tulevana syksynä. Päärakennus peruskorjataan, ja sen yleiset pukuhuoneet ja saunat kunnostetaan perusteellisesti.

Päärakennuksen remontti alkaa syyskuun 6. päivä. Peruskorjaus toteutetaan kahdessa vaiheessa siten, että kahvila- ja ravintolatoiminta voi alkaa jällleen maaliskuussa 2014. Kaupunki neuvottelee parhaillaan kahvilatoiminnan väliaikaisista järjestelyistä. Puku-, pesu- ja saunatilat avataan asiakkaiden käyttöön kesäkuun alussa 2014.

Peruskorjauksessa uusitaan muun muassa päärakennuksen vesikatto, ilmanvaihto- ja sähköjärjestelmät sekä vesijohdot ja viemärit. Lisäksi tehdään jonkin verran tilojen muutostöitä.

Väliaikaissauna avantouimareille

Kesällä Kuusijärvi on uimareiden ja auringonottajien käytössä normaalisti.

Syksyllä ja talvella saunojat ja avantouimarit saavat nauttia sekä uuden pysyvän savusaunan että väliaikaisten saunojen löylyistä.

Kuusijärvellä käy kesän aikana yli 100 000 uimaria ja auringonottajaa. Talvikaudella saunojien ja avantouimareita käyntikertoja on noin 4000 kuukaudessa.