Saksalaismedia seuraa kajaanilaisbändin ponnisteluja kohti maailman musiikkipiirejä

SoulHealer esittelee uuden levynsä Chasing the dream lauantaina Kajaanin Bio Rexissä, ja ennakkokuuntelua isännöi Zero Nine -yhtyeen Kepa Salmirinne. Saksalainen musiikkitoimittaja seuraa bändiä viikonlopun ja tekee jutun bändin yrityksestä läpimurtoon.

viihde
SoulHealer yhtyeessä ovat Teemu Kuosmanen (alh vas) Jori Kärki Pasi Laakkonen Jani Nyman (ylh vas) ja Sami Mikkonen.
Samu Puuronen

Kajaanilainen melodista hard rockia soittava SoulHealer (siirryt toiseen palveluun) järjestää Suomessa harvinaisen levynsä ennakkokuuntelun ennen sen virallista julkistamista. Kotikaupungin elokuvateatterissa ennakkokuuntelua isännöi kuusamolaislähtöisen Zero Nine -yhtyeen keulakuva ja solisti Kepa Salmirinne.

Paikalla on myös saksalainen musiikkitoimittaja Andreas Schöwe, joka on kirjoittanut artikkeleita muun muassa maineekkaaseen Metal Hammer (siirryt toiseen palveluun) -lehteen esimerkiksi Iron Maidenista ja Manowarista. Schöwe seuraa kajaanilaisbändiä viikonlopun ajan kirjoittaen sen ponnisteluista kohti maailman musiikkipiirejä.

Ennakkokuuntelun jälkeen keikka

Uusi levy kuunnellaan ennakkoon lauantaina 4.5.2013 klo 19 alkaen elokuvateatteri Bio Rexissä.Tapahtumaan (siirryt toiseen palveluun)ei ole ikärajaa ja se on kaikille avoin.

SoulHealerin kolmannen levyn Chasing the dream kansi.
SoulHealer

Suomen mittakaavassa ainutlaatuinessa levyn ennakkokuuntelussa myös valkokankaalla on tehtävänsä, sillä Kainuun ammattiopiston opiskelijoiden Niko Saarelan ja Arttu Hypènin käsikirjoittama ja tekemä musiikkivideo (siirryt toiseen palveluun). Video on jo julkaistu YouTubessa.

Myöhemmin lauantai-iltana SoulHealer soittaa ennakkojulkaisukeikan Kajaanissa. Virallinen levynjulkistuskeikka on 10.5. Helsingissä.