Rap-legenda Fat Joe kesällä Lahteen

Heinäkuun alussa Lahdessa järjestettävä Summer Up -festivaali on julkistanut lisää esiintyjiään. Tuoreimmat vahvistukset ovat yhdysvaltalainen Fat Joe ja suomalainen Tuomas Kauhanen sekä Kymppilinjan Janne Ordén.

viihde
Cheek esiintyy Summer upissa vuonna 2011.
Summer up

Lahden Mukkulan kuvankauniissa rantamaisemissa lavalle nousee heinäkuussa yhdysvaltainen pitkän linjan rap-muusikko Fat Joe.

Uransa jo 1990-luvun alussa aloittanut, Terror Squad -ryhmän perustanut Fat Joe tuli suuren yleisön tietoisuuteen julkaistuaan vuonna 2001 What's Luv -kappaleen yhdessä Ashantin kanssa. Seuraavana vuonna kappale nousi Yhdysvaltain ja Euroopan soitetuimpien joukkoon.

Sittemmin Fat Joe on tehnyt useita listahittejä. Hän on myös voittanut arvostetun Billboardin Latin Music Awards -palkinnon.

Jenkkiräppäri on esiintynyt Suomessa aiemminkin, vuonna 2008.

Summer Up -festivaalin muita uusia artistivahvistuksia ovat Tuomas Kauhanen ja Janne Ordén. Kauhasen kappale Enkeli keräsi parissa viikossa Youtubessa yli puoli miljoonaa katselukertaa.

Kymppilinjasta tunnettu Janne Ordén on puolestaan toiminut jo muutaman vuoden sooloartistina. Summer Upissa mies on nähty viimeksi vuonna 2010 Kymppilinjan kokoonpanossa.

Urbaanin musiikin kesäfestivaali Summer Up järjestetään Lahdessa 5.-6. heinäkuuta. Tapahtuma järjestetään tänä kesänä 11. kerran.