1. yle.fi
  2. Uutiset

Jatkoa Elvis-häille - naimisiin DBTL:ssä

Seurakunta on tekemässä kesäisistä teemahäistä perinteen Turussa. Vihkipareille on tarjolla Down by the Laiturin lava, yleisö ja esiintyjät.

viihde
Hääkakku, jonka päällä ovat hääparia esittävät hahmot.
YLE / Hanna Poikolainen

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä ja DBTL tarjoavat heinäkuussa hääpareille ainutlaatuiset puitteet. Naimisiin haluavat parit vihitään festivaalilavalla Aurajoen maisemissa myöhemmin varmistuvien iskelmätähtien säestyksellä.

Hääpäivä on perjantaina 26. heinäkuuta. Imoittautumisia ottaa vastaan pastori Kari Kanala kesäkuun 14. päivään saakka.

- ”Tahdon” on merkillinen sana, koska se on myös teko. Se tarkoittaa sitoutumista ja tahtoa osoittaa rakkautta elämän halki, Kari Kanala kertoo seurakunnan tiedotteessa.

Hääparit saapuvat jokirannassa sijaitsevalle DBTL-lavalle yleisön keskeltä musiikin säestäminä. Vihkimisen jälkeen esiintyjät laulavat pareille rakkauslaulun ja häävalssin.

- Vaikka pappi on se joka kysyy ”tahdotko?”, annetaan vastaus omalle rakkaalle puolisolle. Nyt sen voi tehdä laajan DBTL-seurakunnan keskellä. Ei tarvitse siis lähteä aavan meren tuolle puolen, vaan satulinna löytyy Aurajoen tältä puolen, Kanala maalailee.

Viime vuonna DBTL:n yhteydessä Mikaelinkirkossa järjestetyt Elvis-teemahäät keräsivät lukuisia hääpareja ja sankan yleisön.

Lue seuraavaksi