Urheiluruudun kiertue pysähtyy Hämeenlinnan torille

Ylen Urheiluruutu kerää torille paikalliset huippu-urheilijat sekä Ylen tutut urheilutoimittajat lauantaina. Kristiina Kekäläinen ja Laura Arffman odottavat Hämeenlinnan torille paljon yleisöä ja hyvää tunnelmaa. Torilla voi kokeilla vaikkapa selostuskaraokea.

Urheiluruutu
Hämeenlinnan torille saapuvat Laura Arffman, Niki Juusela ja Kristiina Kekäläinen Urheiluruutu 50 vuotta ilmeellä
Yle

Urheiluruudun 50-vuotisjuhlakiertueen neljäs pysäkki on Hämeenlinnan tori. Tapahtuma alkaa kello 11 ja päättyy 13.45.

- Kolme ensimmäistä paikkakuntaa ovat olleet menestys ja ilokseni voin kertoa että myös Hämeenlinnan ohjelma vaikuttaa lupaavalta, kertoo Yle Urheilun toimituspäällikkö Marko Krapu.

Hämeenlinnassa nähdään mm. 18-vuotias ratamoottoripyöräilijä Niklas Ajo ja aerobicin tuore Euroopan mestari Juuso Väisänen. Torilla tavataan myös HPK:n jääkiekkoilija Juuse Saros, joka valittiin alle 18-vuotiaiden MM-kisojen parhaaksi maalivahdiksi.

- Urheiluruudun 50-vuotisjuhlakiertueen tarkoituksena on tavata ohjelman katsojia ja näyttää miten Urheiluruutua tehdään ja miten se on vuosien saatossa muuttunut, kertoo Laura Arffman.

Aiemmilla paikkakunnilla on hitiksi noussut selostuskaraoke, jossa kaikki voivat kokeilla urheiluselostamista.

- Hämeenlinnassa selostettava laji paljastetaan tapahtuman alussa, mutta kyseessä on jokin tunnettu urheilutapahtuma lähihistoriasta, Marko Krapu sanoo.

Toritapahtuman parhaat palat nähdään vielä samana iltana Urheiluruudussa TV 1:ssä.

Uusimmat uutiset puhelimeesi

Lataa Yle.fi-sovellus