Suomalaissuunnittelija: Hollywoodista soitettiin

Merkittävän kansainvälisen muotikilpailun voittanut Satu Maaranen on herättänyt Hollywood-näyttelijän kiinnostuksen. Suomalaissuunnittelija ei paljasta näyttelijän nimeä.

kulttuuri
Satu Maaranen ja ranskalaisen Hyèresin muotikilpailun jury Maarasen voitettua kilpailun.
Satu Maaranen (kesk.) ja ranskalaisen Hyèresin muotikilpailun jury Maarasen voitettua kilpailun huhtikuussa 2013.Aalto Yliopisto

Maaranen voitti naistenmallistollaan kansainvälisen ranskalaisen Hyèresin muotikilpailun pääpalkinnon huhtikuun lopussa. Hän on järjestyksessä kolmas suomalainen, joka on palkittu kisassa. Hyèresin muotikilpailua pidetään Euroopan merkittävimpänä nuorten suunnittelijoiden kisana.

- Sen jälkeen kun voitin pääpalkinnon, minulle on tullut päivittäin valtavia määriä haastattelupyyntöjä. En pysy enää itsekään perässä, missä kaikissa julkaisuissa minusta on kirjoitettu, Maaranen hymyilee.

Hän epäilee, että Hollywood-näyttelijän kiinnostus on herännyt voiton myötä.

- Hän on itselleni tärkeä Hollywood-näyttelijä, jollain lailla minunlaiseni tapaus.

Maarasta on lähestynyt myös kansainvälisesti merkittävä artisti musiikkibisneksestä.

- Hän on ehdottanut yhteistyötä. Artisti on tehnyt ison kansainvälisen uran, mutta katsotaan, Maaranen toteaa.

Satu Maarasen mallisto on parhaillaan esillä Pre Helsinki –tapahtumassa, johon on houkuteltu kansainvälistä mediaa sekä muodin sisäänostajia. Tapahtuman tarkoituksena on yrittää saada suomalaisille vaatesuunnittelijoille kansainvälistä näkyvyyttä.