Helle houkutteli avoimille oville

Yle Perämeren avoimet ovet on houkutellut Kemin Digipolikseen ihmisiä tasaisena virtana. Helteinen päivä on saanut sadat ihmiset liikkeelle, mutta myös tieto kahvitarjoilusta ja cd-levyistä, joita jaettiin kävijöille ilmaiseksi Digipoliksen edessä.

Perämeri
Yle Perämeren avoimet ovet houkuttelivat väkeä Kemin Digipoliksessa sijaitsevaan toimitukseen.

Hienot tilat ja paljon tekniikkaa, näin kommentoivat monet ihmiset, jotka kiertelivät tutustumassa Yle Perämeren uusiin tiloihin.

- On ollut erikoista nähdä, miten valtakunnan lähetykseen liitytään maakunnasta. Sekuntien kanssa pitää olla tarkkana, ihmettelee torniolainen Anneli. Hän kierteli ystävänsä kanssa pitkin toimitusta, seurasi radiolähetyksen juontamista ja kurkkasi myös miten valmistuu juttu illaksi Pohjois-Suomen tv-uutisiin.

- Teillä on täällä seisomapaikat, onko täällä nyt varmasti raikas ja hyvä olla, kommentoi kemiläinen Markku Volotinen. Merilappilaisilla tuntuu olevan hyvin tiedossa, että Yle Perämeren toimitus joutui lähtemään edellisistä tiloista home- ja kosteusvaurion vuoksi.

- Kateeksi käy, mutta olen iloinen teidän puolesta. Nykyaikaiset toimitustilat ovat todella upeita, luonnehtii puolestaan toimituksessa pistäytynyt Kemin kaupunginjohtaja Tero Nissinen.