Koe uusi yle.fi

Jämsän Jukolaan ennätysmäärä osanottajia

Jämsässä parin viikon kuluttua järjestettävän suurtapahtuman Jukolan järjestelyt ovat edenneet hyvin. Jämsän metsissä suunnistaa jopa yli 16 000 henkilöä.

urheilu
Jukola, suunnistus, yösuunnistus
Yle

Jämsässä pidettävän Jukola Viestin järjestelyt ovat edenneet hyvin. Talkoolaisia on ollut muutamia kymmeniä henkilöitä päivittäin.

Osallistujia on tähän mennessä Jukolan suurtapahtumaan ilmoittautunut jo ennätykselliset 16 000. Määrä on suurin, mitä Kehä III ulkopuolella pidettävään Jukolaan on koskaan osallistunut.

Parhaillaan alueella on meneillään majoitukseen liittyvien teltta-alueiden paalutukset ja myös aidanteko kisa-alueella on käynnissä. Yleisö pystyy seuraamaan melko läheltä muun muassa vaihtoa.

Kisajärjestelyt ovat sujuneet ennakoidusti, jopa paremmin.

- Oikein hyvin ennakoituun nähden ollaan aikataulussa, jopa vajaan viikon verran edellä. Oli ajatus, että ensi viikko olisi aktiiviviikko, mutta nyt jo tehdään niitä asioita, kertoo Jämsä-Jukolan kilpailunjohtaja Jaakko Lajunen.

Kilpailunjohtaja on luottavaisin mielin.

- Kun kilpailukeskus alkoi rakentumaan, ja näki mitä tänne oikeasti rakentuu. Silloin tuli helpotuksen olo, että nyt on ainoastaan yleinen huoli siitä, että kaikki menisi hyvin.

Jukola kisataan Jämsässä 15. - 16.6.2013.