Papas hakee paikkaa Naisten Salibandyliigassa

Kajaanilainen salibandyseura Papas on muutaman päivän harkinnan jälkeen päättänyt hakea Naisten Salibandyliigan liigalisenssiä. Tikkurilan Tiikereiden luovuttama liigapaikka on sääntöjen mukaan tarjolla Papakselle.

Kuva: Katja Oittinen / Yle

Tikkurilan Tiikereiltä vapautuneen Naisten Salibandyliigan paikan täyttämisestä päättää liigan hallitus. Papaksen torstai-iltana lähettämässä tiedotteessa kerrotaan, että sääntöjen mukainen, viime kauden sijoitusten mukainen pelillinen täyttöjärjestys on Papas, SB Vantaa, Crackers Kotkasta ja SPV Seinäjoelta.

Sarjapaikan saaminen edellyttää Papakselta sekä urheilullisia että taloudellisia vaatimuksia.

Papaksen puheenjohtaja Markku Heikkinen kertoo, että seuralla on paperityöhön aikaa sunnuntai-iltaan asti.

Papaksen puheenjohtaja Markku Heikkinen kertoo, että seuralla on paperityöhön aikaa sunnuntai-iltaan asti. Papaksen liigalisenssihakemuksen hyväksyminen tai hylkääminen selviää ensi viikolla, sillä liigan avaustilaisuus järjestetään perjantaina 7.6. Iisalmessa.

Naisten Salibandyliigan hallitus käsitteli viime torstaina (siirryt toiseen palveluun) liigahakemukset ensi kaudeksi. Liigapaikkaan oikeutettu Tikkurilan Tiikerit ei liigalisenssihakemusta jättänyt, ja paikka jäi täytettäväksi pelillisen täyttöjärjestyksen mukaisesti. Kolme liigalisenssihakemuksen jättänyttä joukkuetta (Oilers, NST ja OLS) saivat aikaa 5.6. asti täydentää hakemustaan, ja yhdentoista joukkueen (Happee, SPV, Classic, SSV, TPS, Erä, Loviisa, Nokian KrP, Josba, Koovee ja Indians) hakemukset hyväksyttiin.