Nuorella hurjastelijalla rallikuskin otteet -jätti poliisipartion kahdesti

Jokioislainen nuori mies hurjasteli sunnuntaina aamuyöllä pitkin Lounais-Hämeen teitä niin lujaa ettei poliispartio pysynyt hänen kyydissään mukana. Lopulta hänet tavoitettiin kävelemässä muina miehinä. Poliisi kuitenkin tunnisti kuljettajan.

Kotimaa

Tänä vuonna 27-vuotta täyttävä jokioislainen mies hurjasteli Lounais-Hämeen teillä sunnuntaina aamuyöllä. Hän lähti vauhdilla klo 2 aikoihin Forssan Autokeitaalta kohti Jokioisia. 10-tiellä perään lähtenyt poliisipartio sai mittariin lukemat 180 km/h ja sama tahti jatkui Jokioistentiellä.

Vauhtia oli niin paljon ettei partio pysynyt perässä, vaan nuori mies karkasi matkoihinsa.

Hiukan ennen aamuneljää poliisi sai havainnon samasta autosta 2-tieltä, josta kaahari kurvasi Kuuman suuntaan.

Jokioislainen huomasi perässä tulevan partion ja sammutti autostaan valotkin harhauttaakseen virkavaltaa. Vain vilkkuvat jarruvalot näkyivät kesäyössä.

Matkuun johtavilla suorilla poliisiauton nopeus nousi 170 km/h, mutta karkuri lisäsi vain etumatkaansa, kunnes partion oli luovutettava. Nuori mies ei pudottanut vauhtiaan edes Matkun kylässä, jossa on viidenkympin rajoitus.

Jokioislainen yhytettiin myöhemmin aikaisin aamulla kävelemästä Kreiviläntiellä. Hän kiisti ajaneensa autoa, mutta poliisi tunnisti miehen kuljettajaksi. Hänen autonsa löytyi kilometrin päästä.

Rallikuskin elkeitä esitellyt hurjastelija otettiin talteen.