1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. VW Golf

Kymenlaaksossa ryöstö, ulosajo ja vahingontekoja – poliisi pyytää tietoja

Kotkassa Mällinkadulla mies ryöstettiin lauantain vastaisena yönä. Uhri kuvasi tekijöitä aasialaisen näköisiksi. Poliisi pyytää havaintoja tapaukseen litttyvästä punaisesta, vanhan mallisesta VW Golf henkilöautosta.

Kotkassa lauantain vastaisena yönä mies oli kävelemässä Mällinkadulla kotiinsa, kun hänen viereensä pysähtyi vanhan mallinen punainen VW Golf. Autosta nousi useita nuoria miehiä, jotka pyysivät aluksi mieheltä tupakkaa ja hetken kuluttua rahaa.

Pahoinpitelyn jälkeen miehet saivat anastettua uhrilta passin, lompakon ja puhelimen. Uhri kuvasi pahoinpitelijöitä aasialaisen näköisiksi, ja he puhuivat suomea huonosti. Pahoinpitely tapahtui noin kello 3.30.

Poliisi kaipaa havaintoja tapahtumaan liittyvästä punaisesta vanhan mallisesta VW Golf -henkilöautosta. Tiedoista voi ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun) tai numeroon 050-5616477.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä mieskuljettaja suistui henkilöautoineen tieltä Iitin Lyöttiläntiellä ja loukkaantui vakavasti. Asiasta jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Kouvolan poliisiin virka-aikana numeroon 0718735600.

Lauantai-iltana puoli seitsemän aikoihin neljän nuorehkon miehen seurueesta yksi oli hakannut Kouvolassa Vanhatien varrella Jokelan uimarannalla pysäköitynä ollutta henkilöautoa. Autoa oli vahingoitettu hakkaamalla ja naarmuttamalla sitä airolla. Kouvolan poliisi pyytää tietoja myös tästä tapahtumasta.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä hieman ennen kahta poltettiin henkilöauto Kouvolan Salmentöyryntie 13:n autokatoksen päädyssä parkkipaikalla. Kouvolan poliisi pyytää tietoja myös tästä tapahtumasta.