Nainen nousi tuntemattomien kyytiin Lahdessa – raiskattiin ja hylättiin metsään

Poliisi kaipaa apua Lahdessa sattuneen väkivaltaisen raiskauksen selvittämiseksi. Nainen nousi vieraan auton kyytiin Lahden keskustasta aamuyöllä viime viikolla.

Kotimaa
Epäilty auto.
Päijät-Hämeen poliisilaitos

Noin 25-vuotias nainen raiskattiin väkivaltaisesti kesäkuun neljäntenä päivänä Lahdessa. Nyt Päijät-Hämeen poliisilaitos pyytää silminnäkijöiden havaintoja tapahtumien selvittämiseksi ja tekijöiden saamiseksi kiinni.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun uhri ajautui sanaharkkaan poikaystävänsä kanssa Lahden keskustassa aamuyöllä noin kello 3.30.

Riitelevän pariskunnan kohdalle Aleksanterinkadun laitaan Mediakulman kohdalle pysähtyi punainen, todennäköisesti Ford Escort Express -pakettiauto. Poliisin mukaan autossa oli kaksi ulkomaalaistaustaista miestä.

Suutuspäissään nainen nousi autoon tarkoituksenaan poistua riitapaikalta. Hän pyysi auton kuljettajaa viemään hänet Jalkarannassa sijaitsevalle huoltoasemalle.

Kuljettaja ei kuitenkaan pysähtynyt naisen pyytämään paikkaan vaan ajoi auton Jalkarantaan Petäjäkadun läheisen metsän reunaan. Nainen pakeni autosta juosten läheiselle pururadalle.

Auton apukuljettaja juoksi naisen kiinni ja raiskasi tämän. Teon jälkeen miehet jättivät uhrin metsään ja poistuivat paikalta.

Ulkomaalaistaustaiset miehet puhuivat naiselle englantia ja keskenään jotakin vierasta kieltä. Molemmilla on mustat hiukset. Kuski on noin 40-vuotias ja raiskauksesta epäilty noin 25-vuotias mies.

Poliisi pyytää yleisöltä tietoja epäiltyjen ja auton liikkeistä. Vihjeet voi ilmoittaa Päijät-Hämeen poliisilaitokselle numeroon 050 456 4312.