Folke Westistä tulee Kouvolan mainoskasvo

Kouvola on palkannut matkamies Folke Westin matkailumainontansa keulakuvaksi. West kiertää Kouvolan matkailukohteita kahden viikon TV-, radio- ja lehtikampanjassa.

Kotimaa
Folke West
Kouvolan kaupunki

Kouvola pyrkii parantamaan mainettaan matkailukohteena palkkaamalla keulakuvakseen tunnetun mediapersoonan ja matkamiehen Folke Westin.

- Kouvola tarjoaa matkailijalle enemmän kuin yleisesti uskotaan. Monikaan ei tiedä, että Kouvola on Suomen kolmanneksi suurin mökkipaikkakunta. Folke West vaikutti sopivalta persoonalta tuomaan näitä asioita mukavasti julki, sanoo Kouvola Innovation Oy:n matkailupäällikkö Raija Sierman.

Folke West kiertää Kouvolan tunnettuja matkailukohteita reilun kahden viikon TV-, radio- ja lehtikampanjassa. Mies on pestistä innoissaan.

- Asun suurimman osan vuodesta Panamassa, mutta kesäisin Suomi vetää vahvasti puoleensa. Aina täällä ollessani minulla on tapana osallistua johonkin hauskaan projektiin, joten tämä pesti tuli kuin tilauksesta, West kertoo.

Kouvolan perhematkailun kesäkampanja on Kouvola Innovation Oy:n, Kouvolan kaupungin sekä paikallisten yritysten yhteisponnistus. Kampanjan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa paikallinen mainostoimisto Nitro ID.