Imatran kehittämisjohtaja jättää pestinsä

Imatran kaupungin kehittämisjohtaja Jussi Virsunen jättää tehtävänsä. Virsunen siirtyy Itä-Suomen yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelu Aducaten johtajaksi.

Imatra
Jussi Virsunen
Itä-Suomen yliopisto

Virsunen aloittaa uudessa tehtävässään ensimmäinen syyskuuta.

Virsunen on aiemmin työskennellyt Imatran seudun kehitysyhtiön matkailupalveluiden johtajana, koulutoimen toimialajohtajana ja sivistystoimen johtajana. Tätä ennen Virsunen on toiminut sivistystoimenjohtajana Haminassa, koulunjohtajana Imatralla ja rehtorina Joensuussa.

Kaupunginjohtaja Pertti Lintusen mukaan kaupunginjohdossa ei ole vielä mietitty nimitetäänkö Virsusen tilalle uusi kehittämisjohtaja vai ei.

Virsunen hakenut virkoja ahkerasti

Aiemmin Virsunen on hakenut muiden kaupunkien johtotehtäviin. Marraskuussa Virsunen haki Suonenjoen kaupunginjohtajan virkaa. Vuonna 2011 hän haki Heinolan kaupunginjohtajan virkaa.

Koulutus- ja kehittämispalvelu Aducate on Itä-Suomen yliopiston erillislaitos, jonka tehtävänä on yliopiston mukaan tarjota aikuisväestölle elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia. Aducate järjestää Itä-Suomen yliopiston osaamisalojen mukaista ammatillista täydennyskoulutusta, avointa yliopisto-opetusta sekä tuottaa yliopistollisia koulutus- ja kehittämispalveluita.

Aducaten nykyinen johtaja Esko Paakkola jää eläkkeelle.