1500 lippua myyty ennakkoon kaupunkifestivaaleille

Kajaanin ensimmäisen kaupunkifestivaalin liput käyvät kaupaksi. Toista järjestäjää uhkaava konkurssi ei vaikuta tapahtumaan, vakuuttavat järjestäjät.

Kuva: Yle

Kajaanin ensimmäisen kaupunkifestivaalin myynti on hyvässä vauhdissa. Vajaat pari kuukautta ennen varsinaista tapahtumaa 1 500 lippua on myyty jo ennakkoon, kertoo Kajaanin Hokin puheenjohtaja Esko Karjalainen.

- Lisäksi varauksia on noin 200. Myynti on noin 30 prosenttia siitä, mitä ennakkoon budjetoimme, Karjalainen arvioi.

Myynti kiihtyy entisestään lähempänä tapahtumaa, uskoo SV-Sound Oy:n yrittäjä Seppo Vuorela. Lauantai-illan vip-tilaa aiotaan laajentaa ja myös tapahtumatelttaa on päätetty suurentaa.

"Konkurssihakemus ei vaikuta tapahtumaan"

Verot maksetaan ja asia saadaan selväksi.

Seppo Vuorela

Verohallinnon SV-Soundista Kainuun käräjäoikeudelle jättämä konkurssihakemus ei vaikuta kaupunkifestivaaliin, Karjalainen ja Vuorela vakuuttavat.

- Verot maksetaan ja asia saadaan selväksi, Vuorela sanoo.

- Taloudellisen vastuun tapahtumasta kantavat Hokki ja SV-Sound puoliksi. Tapahtuma kuitenkin järjestetään Hokin y-tunnuksella ja talousasiat ja hallinnon hoitaa Hokki, Karjalainen jatkaa.

Hevisaurus rokkaa aiemmin

Kajaanin ensimmäinen kaupunkifestivaali järjestetään 1.-3. elokuuta Petäisenniskassa.

Lauantain lastenkonsertin alkamisaikaa on aikaistettu kahdella tunnilla. Hevisaurus esiintyy klo 14. Portit alueelle avautuvat puolta tuntia aiemmin. Muita muutoksia ohjelmistoon ei ole tullut.

Tapahtuman päätähti, brittiläinen Uriah Heep esiintyy lauantaina.