Tämä on todellista mökkimuotia!

Mikä on rakkain vaatteesi, jota ilman kesä ei ole kesä? Eikö kala tartu koukkuun kuin lempilippis päässä? Entä mitä läheisesi tuumaavat kesä-lookistasi? Tänä kesänä Yle Etelä-Savo kerää rakkaimpien, tärkeimpien ja ihanimpien mökkiasujen kuvia ja tarinoita.

mökkeily

Yle Etelä-Savo katsastaa mökki-Suomen todellisen kesämuodin. Mökkien kaappeihin kun kertyy kaikenlaisia vaatekertoja vuosien varrelta. Oletko Suomen virttyneimmän flanellipaidan omistaja vai takametsien fashionista? Etkö henno luopua t-paidasta, jossa on enemmän reikiä kuin kangasta? Me keräämme näille sivuille kuvagallerian, jossa esitellään mökkigarderobien sisältö.

Lähetä meille kuvasi rakkaimmasta mökkivaatteestasi. Kirjoita sähköpostin aihekenttään sana mökkiasu. Voit laittaa mukaan ehdotuksen kuvatekstiksi. Laita mukaan myös nimesi. Jos haluat, että nimeäsi ei julkaista, kerro siitä.

Lähetä kuvasi sähköpostitse: etelasavo@yle.fi (siirryt toiseen palveluun) Kirjoita sähköpostin aihe-kenttään sana mökkiasu.

Muista, että kuvan pitää olla sinun ottamasi, eli sinulla pitää olla siihen tekijänoikeudet. Toimitus valitsee julkaistavat kuvat eikä niistä makseta palkkiota. Kuvia voidaan käyttää myös muualla Ylen nettisivuilla. Jos haluat kertoa rakkaimman mökkivaatteesi tarinan vaikkapa radiossa, niin laita mukaan yhteystietosi ja toimittajamme voi hyvinkin tulla sinua jututtamaan.

Nainen kerää tomaatteja raitamekossaan.
Vesa Harinen
jalassa villasukat ja crocsit
Ehdoton juttu: villasukat ja feikkicrocsitJH, Salo
Seppo Himasen mökkiasu.
Jouni Kirvesmies / Yle
Kalervo Kulmala
Kalervo Kulmala grillausasussaan.Paavo Koponen / Yle
Sari Hujasen kesämökkieleganssiin kuuluvat aina villasukat
Sari Hujasen kesämökkieleganssiin kuuluvat aina villasukat. Hassuja hattuja ja muita huviasusteita riittää myös Hannu-isännälle ja oopperavieraille.Paao Koponen / Yle
Mies mustassa paidassa ja shortseissa sandaalit jalassa nojaamassa puuhun.
Pieksämäkeläinen Heikki Tuuri viettää kesäpäiviä mökillä pelkissä shortseissa, mutta kylille lähtiessä on paita vedettävä päälle.Pekka Havukainen / Yle
Villapaita on Elinan mökkiasu.
nainen katsoo laiturilta järvelle
Näin mökkeillään muodikkaasti ja ilmavasti Taipalsaarella.Kuvan lähetti Marjut Korkiakoski
Jääpalloilija Nikke Tuhkanen mökkiasussaan.
Vilma Ruokoski / Yle
nainen kesämökin terassilla
Hannele Caireniuksen mökkimuotiaKari Juhani Cairenius
Kukkamekko ja puutarhakengät
Yle
Nainen punaisessa asussa.
Yle
Koira nukkuu tyynyllä froteenuttu päällään.
Yle
Pikkutyttö mökkiasussaan.
Yle