Nenäpäivä rokkaa Imatralla

Hyväntekeväisyysjääkiekko-ottelussa pelaavat maakunnan legendat ja SaiPan huiput. Iltajuhla pidetään Imatran kylpylässä rennolla meiningillä.

Nenäpäivä
Nenäpäivä
YLE

Yle Etelä-Karjala järjestää tämän vuoden Nenäpäivätapahtuman Imatralla yhteistyökumppaneidensa kanssa. Ennen illan juhlaa Imatran kylpylässä pelataan Imatran jäähallissa hyväntekeväisyysottelu Osmon Pallon ja SaiPa Alumnin välillä.

SaiPa Alumnin joukkueessa kiekkoilevat ainakin Arvi Lind, Pave Maijanen, Petri Skriko ja Jarmo Myllys. Osmon Pallon peliä pyörittävät muun muassa Jussi Markkanen ja Ville Koho.

- Paitsi että Pave Maijanen on meijän miehiä! Pave vaihtoi SaiPan Osmon Palloon, kun huomasi, että Osmon Pallo on paljon tärkeämmällä asialla, paljastaa Osmon Pallon general manager Pete Kiisseli.

Henkinen psyykkaus ja kulisseissa suhmurointi on siis jo aloitettu.

Kieli poskessa tärkeän asian puolesta

Osmos Cosmoksesta tuttu Kiisseli on hoitanut itselleen jo joukkueen ykköskentän keskushyökkääjän paikan. Laitureilla ei ole niin väliä.

- Kaikki on huippupelaajia, mutta kaupunginjohtaja Pertti Lintunen voisi olla laitahyökkääjä. Sen kanssa ei olla pelattu samassa kentässä, Kiisseli virnuilee.

Nenäpäivä on maailman köyhimpien lasten asialla ja tapahtuma on Osmos Cosmoksellekin tärkeä.

- Se tulee olemaan hieno tapahtuma. Voiko maailmassa mennä tärkeämpään asiaan rahaa kuin Nenäpäivässä menee? Samalla pääsemme sopivasti tekemään karjalaisittain kieli poskessa hullutellua, niin päivästä tulee aivan upea, sanoo Kiisseli.

Iltabileet ovat Imatran kylpylässä

Myös Imatran kylpylällä ollaan odottavissa ja innokkaissa tunnelmissa. Nenäpäivän iltatapahtuma pidetään kylpylässä hyväntekeväisyysottelun jälkeen.

- Kivat bileet on tulossa. Ruoka on illalla tärkeässä osassa ja kattaus tulee varmasti olemaan hyvä, sanoo kylpylän myyntipäällikkö Rauni Aineslahti.

Aineslahden mukaan yrityksillä olisi hyvä mahdollisuus tuoda pikkujoulut Nenäpäivän iltajuhlaan.

- Näin yritykset pääsisivät hyvin mukaan hyvän asian puolesta.

Imatran kylpylä lähti mielellään Nenäpäivän yhteistyökumppaniksi.

- Kyllähän me olisimme tavallisen tyhmiä toopeja, jos emme tällaiseen lähtisi mukaan. Brändi on hyvä ja Nenäpäivän tarkoitus on todella hyvä, sanoo Aineslahti.

Yle Etelä-Karjala järjestää Nenäpäivän iltajuhlan ensimmäistä kertaa Imatralla. Aiemmin Nenägaalaa on juhlittu Lappeenrannassa. Nenäpäivä on perjantaina 8. marraskuuta 2013.