Suopotkupallon MM-kilpailut hakee yhteistyökumppania

Suopotkupallon MM-kilpailut ovat kasvaneet niin suureksi, että järjestäjät kaipaavat lisäkäsiä. Uuden yhteistyökumppanin toivotaan tuovan suotapahtumalle myös uutta maustetta. Tänä vuonna kansainvälisissä mittelöissä potkii suolla lähes 5 000 kisaajaa.

urheilu
Suopotkupalloilun MM-kisat
Ville Kinnunen / Yle

Suopotkupallon MM-kilpailut (siirryt toiseen palveluun) on kasvanut niin suureksi tapahtumaksi, että Hyrynsalmen kunta ja hiihtokeskus Ukkohalla tarvitsevat apua tapahtuman järjestämiseen.

Ukkohallan toimitusjohtaja Kimmo Kyhälän mukaan MM-kilpailut oheisohjelmineen antavat mahdollisuuksia monenlaisille uusille kumppanuussuhteille.

- Tämä on unelma tapahtumajärjestäjille. Suolle kokoontuu vuosittain tuhansia ihmisiä ulkomaita myöten, Kyhälä sanoo.

Mahdollisen yhteistyökumppanin tehtäviin voisi kuulua esimerkiksi ravintola- tai festivaalitoiminta vuosille 2014-2016.

- Ihan avoin hakemus laitettiin. Katsotaan, mitä uutta se voi tapahtumalle tarjota, Kyhälä perusteleeKainuun Sanomissa (siirryt toiseen palveluun)kesäkuun viimeisenä päivänä ollutta ilmoitusta.

Tämä on unelma tapahtumajärjestäjille.

Kimmo Kyhälä

Suopotkupallon MM-kilpailut järjestetään tänä vuonna 13. kerran heinäkuun puolivälin jälkeen. Tämän vuoden mittelöihin joukkueita on ilmoittautunut lähes 300, joten kävijämäärän odotetaan olevan 4 500 - 5 000.

Tapahtuman virallinen järjestäjä on hiihtokeskus Ukkohalla (siirryt toiseen palveluun). Hyrynsalmen kunta järjestää tilat ja alueet, mitkä Ukkohalla vuokraa kunnalta.