Löytyykö pihastasi pähein kesäauto? Lähetä kuva ja kerro tarina!

Kaivoitko keväällä tallista vanhan amerikanraudan tai veikeän kuplan? Yle kerää kuviasi ja tarinoitasi elämäsi kesäautoista.

ilmiöt
Vanhan auton keulakoriste.
Juha Vauhkonen / Yle

Heti, kun kevätaurinko alkaa lämmittää, moni suomalainen tuntee väistämätöntä tarvetta hypätä auton rattiin. Kesällä maanteillä viilettää hippipakuja, amerikanrautoja, kuplavolkkareita, avoautoja ja muita menopelejä, jotka pidetään talven ajan tiiviisti tallin suojissa. Mutta onko juuri sinun pihassasi tai kaverin tallissa Suomen komein kesäkiesi?

Yle Savo kerää tarinoitasi ja kuviasi kesäautoista. Mikä onkaan ollut elämäsi kesäauto? Miten se päätyi sinulle ja miksi luovuit siitä – vai omistatko sen edelleen? Millaisiin seikkailuihin kesäauto sinut vei?

Voit lähettää valokuvasi ja vastauksesi sähköpostiosoitteeseen savo(ät)yle.fi. Otsikoi viestisi "Kesäauto". Voit myös liittää mukaan yhteystietosi, mikäli haluat osallistua tuotepalkinnon arvontaan.

Lähettämällä kuvan vakuutat, että sinulla on oikeudet sen julkaisemiseen. Samalla Yle saa oikeuden käyttää kuvaa internet-sivuillaan.

Voit myös kertoa tarinasi kommentoimalla tätä artikkelia.