Tangokuningatar pääsee vihdoin unelmiensa töihin

Tuore tangokuningatar Heidi Pakarinen on onnellinen, kun pääsee vihdoin tekemään unelmiensa työtä. Myöhemmin tänään lahtelainen Heidi esiintyy oman kuninkaansa, Mika Pohjosen, kanssa juhlakonsertissa.

viihde
Heidi Pakarinen
Lehtikuva / Jukka Töyli

Lahtelainen Heidi Pakarinen sai myöhään viime yönä tangokuningattaren kruunun päähänäsä.

Onnellinen Heidi vastasi puhelimeen aamutuimaan. Mediamylläkkä oli kestänyt yömyöhään, mutta tuore tangokuningatar oli saanut myös nukuttua.

- Oli aika pitkä päivä, että kyllä siinä uni tuli aika hyvin!

Naisten finaalien kenraaliharjoitukset käytiin läpi vain hetkeä ennen finaalia. Yleisönä oli palvelutalojen väkeä, ja kenraalien jälkeen Pakarinen jakoi nimikirjoituksia, halasi yleisöään ja poseerasi fanien kanssa.

- Siitä sain kyllä hirveästi voimaa. Olin kenraalien jälkeen sellaisessa tilassa, ettei juuri jännittänyt.

Kun viimeinen kaksikko, Parinen ja kilpasisko Johanna Louhivuori, pyydettiin pisteiden jakoon, oli Pakarisella jo pieni tunne tulevasta.

- Johanna on upea artisti ja ystävä, mutta jotenkin ajattelin, että tämä on tangolaulukilpailu. Minä voisin saada hitusen enemmän puolueääniä, Pakarinen naurahtaa.

Edessä on myös tangon 100-vuotisjuhlakonsertti, jota Heidi odottaa innolla.

- Siellä laulaa myös Mika!

Tänään Pakarisen päivä jatkuu haastattelujen ja pienempien keikkojen merkeissä. Suunnitelmaa tulevan varalle ei kuitenkaan vielä ole.

- Tätä on odotettu ja kaivattu. Kotiäitini kun olen ollut, niin keikkoja on ollut vain harvakseltaan. Tätä on tavoiteltu, ja tämän kanssa käydään elämään.

"Minulla onkin oikea kuningas kotona"

Nyt unelma on täyttynyt. Pakarinen on toivonut tangokruunua 13-vuotiaasta asti.

- Nyt pääsen nimittäin tekemään sitä työtä, mitä oikeasti haluaa! hän hihkuu.

Pakarisen perheeseen kuuluu tyttären lisäksi tangokuningas vuosien takaa. Mika Pohjonen ja Heidi Pakarinen eivät taistele kruunusta kotona.

- Samaan perheeseen mahdutaan, ihan niin kuin ennenkin. Minulla onkin oikea kuningas kotona. Mika tykkäsi suorituksesta, lauluista ja siitä, miltä lavalla näytin. Viimeisen keikan jälkeen hän sanoi, että sä lauloit kyllä oikein hyvin!

Viimeisen keikan jälkeen hän sanoi, että sä lauloit kyllä oikein hyvin!

Heidi Pakarinen