Karjala-lehden suosio on kasvussa

Valtakunnallinen karjalainen viikkolehti Karjala on onnistunut kasvattamaan lukijakuntaansa vaikeissa olosuhteissa. Muun printtimedian suosion laskiessa Karjala-lehti on lisännyt levikkiään tuntuvasti.

Karjalan tasavalta
Karjala-lehti sanomalehti Lappeenranta Karjala
Yle

Sanomalehti Karjalan levikki on noussut tuntuvasti alkuvuoden aikana. Vuoden alusta laskettuna lehden levikki on kasvanut lähes kahdeksan prosenttia. Aiemmin lehden levikki on ollut laskeva vuodesta -90 lähtien.

Levikkiä on saatu nostettua perustyöllä. Markkinointia on tehty muun muassa karjalaisten seurojen tapahtumissa. Jo kaksi vuotta sitten tabloid-kokoon siirtynyt lehti on tehnyt pitkäjänteistä kehitystyötä, joka on tuottanut tulosta. Karjalaisuus kiinnostaa.

- 430 000 ihmistä evakkoon aikanaan ja heidän jälkeläisiään on laskutavasta riippuen miljoonia. Nelikymppiset naiset ovat erittäin kiinnostuneita juuristaan ja sitä kautta tulee karjalaisuus hyvin monessa perheessä esiin, arvioi lehden toimitusjohtaja Markus Rissanen kasvaneen suosion syitä.

Lehden levikki on tällä hetkellä 8 100 kappaletta. Viipurissa perustettu Karjala-lehti on ilmestynyt vuodesta 1904 lähtien.

Lehti ilmestyy torstaisin ja se valmistetaan Lappeenrannassa.