1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. viihde

Simpsonit ja Family Guy yhdistyvät yhden jakson ajaksi

Fox-televisiokanava esittää ensi vuonna Family Guy -sarjasta niin sanotun crossover-jakson, jossa Griffinit matkustavat Springfieldiin ja tapaavat siellä Simpsonit.

viihde

Yhdysvaltain tunnetuimmat piirrossarjaperheet Griffinit ja Simpsonit tapaavat viimein toisensa. Fox-televisiokanava on ilmoittanut esittävänsä Family Guy -piirrossarjasta ensi vuonna niin sanotun crossover-jakson, jossa Griffinit matkustavat Simpsonit-sarjasta tuttuun Springfieldiin ja tapaavat siellä Simpsonin perheen.

Foxin mukaan Homer Simpson ottaa tulijat ystävällisesti vastaan ja kutsuu näitä uusiksi albiinoystävikseen. Bart ystävystyy Stewien kanssa, Lisa Megin kanssa ja Marge Loisin kanssa. Sen sijaan Homer ja Peter ajautuvat kiistelemään siitä, onko Simpsonien Duff-olut parempaa kuin Family Guyn Pawtucket-olut.

Aiemmin kummassakin piirrossarjassa on ollut viittauksia toiseen sarjaan. Esimerkiksi Peter Griffinin kuva on esiintynyt Simpsoneissa rikollisten kuvien joukossa ja joitakin Simpsonit-sarjan sivuhahmoja on istunut Family Guy-sarjassa oikeudenkäynnin valamiehistön joukossa.

Lue seuraavaksi