Loukkaantumissuma iski Kankaanpään Mailaan - lukkariksi B-juniori

KaMa tähtää edelleen pudotuspeleihin. Tällä hetkellä joukkue on miesten Superpesiksessä kymmenentenä.

urheilu
Pesäpallomailoja Vimpelin Saarikentällä.
Anne Rahjola / Yle

Kankaanpään Maila joutuu lähtemään tiistai-illan Superpesis-otteluun varamiehisenä. Molemmat KaMan lukkarit ovat loukkaantuneet, joten lukkariksi Koskenkorvaa vastaan pelattavaan otteluun nousee B-juniorien Ville Väliaho.

- Kivelän Jussilla jatkui epäonni - hän astui Sotkamon Jymyä vastaan lautasen päälle. Jalka murtui ja on kuusi viikkoa kipsissä. Loppukausi on ohi. Nyt kun Siutlan Ilarikin on sivussa, meidän oma B-juniori ja Ulvilan A-junioreissa pelannut Ville Väliaho tulee lautaselle ja pääsee näyttämään kyntensä. Lähdemme luottavaisin mielin otteluun ja joukkue on Villen takana, Kankaanpään pelinjohtaja Tomi Niskanen sanoo.

Kausi on ollut kaksijakoinen, mutta tähtäämme pudotuspeleihin.

KaMan pelinjohtaja Tomi Niskanen

Niskanen sanoo, että epäonnesta huolimatta KaMa tähtää edelleen pudotuspeleihin.

- Olemme tottuneet tällä kaudella siihen, että muutoksia on tullut. Juhannustauon jälkeen olemme saaneet käännettyä kurssin voittavaksi. Kausi on ollut kaksijakoinen, mutta tähtäämme pudotuspeleihin. Olemme pärjänneet paremmin kuin minkälaista menestystä meille alkukaudesta povattiin. Kuusi peliä on jäljellä ja pyrimme playoffeihin eli sarjassa kahdeksan joukkoon, KaMan pelinjohtaja Niskanen sanoo.

Kankaanpään Maila on Superpesiksessä tällä hetkellä kymmenentenä.