Sushi rantautui susirajalle

Joensuun kävelykadulla avattiin alkuviikosta kaupungin ensimmäinen sushiravintola. Ravintolan kokki Jari Martikainen uskoo, että herkku löytää tiensä pohjoiskarjalaisten sydämiin.

sushi
Kokki Jari Martikainen sushiravintolassa.
Yle/ Renne Ohtonen

Joensuu ei ole enää "sushirajan" takana, sillä japanilaista trendiherkkua saa nyt vastikään keskustaan avatusta Caesar&Sushi -ravintolasta.

- Uskoisin, että Joensuussa on kysyntää sushille, se on kuitenkin kasvava trendi. Haluamme tarjota jotain sellaista, mitä täällä ei ole aiemmin ollut, kertoo ravintolan kokki Jari Martikainen.

Lounasaikaan palveleva ravintola perustettiin Joensuun ydinkeskustaan kävelykadulle entisen Coikkiksen tiloihin. Martikaisen mukaan avauspäivät ovat olleet kiireisiä, muttei kuitenkaan liiaksi asti.

- Ei olla mainostettu tai rummutettu sen enempää missään. Otetaan ensiaskelia ja katsotaan, kuinka homma kehittyy ajan myötä.