"Lelu" jatkaa Tiikeri-laumassa

Olli-Pekka "Lelu" Ojansivu on tehnyt jatkosopimuksen Kokkolan Tiikerien kanssa. Toinen tuore vahvistus on latvialainen maajoukkuepelaasja Romans Sauss. Tiikereillä on koossa jo 11 pelaajaa. Tavoitteena on uusia mestaruus lentopallon mestaruusliigassa.

urheilu
Olli-Pekka Ojansivu
Yle

Kokkolalaisjoukkue on tyytyväinen hakkuri Ojansivun jatkoon joukkueessa, sillä "Lelun" merkitys mestaruuden voittaneessa joukkueessa oli suuri. Tiikerit hakee vielä lähiviikkona paria lisäpelaajaa, joista toinen on hakkuri.

Heinäkuun alkupuolella testattavana ollut latvialainen Romans Sauss on toinen Tiikereiden tuoreista sopimuspelaajista. Sauss pelasi toissa kaudella Saimaa Volleyssa ja voitti tuolloin liigan pistepörssin. Viime kauden hän pelasi Sveitsin Luganossa.

Tiikerit tähtää vahvan harjoittelujakson avulla menestykseen. Ensimmäiset ottelut joukkue pelaa elokuun lopussa Venetsialaisturnauksessa. Mestaruusliiga alkaa 4.10., jolloin Tiikerit matkustaa Ettan vieraaksi. Lokakuussa kokkolalaisten ohjelmassa ovat myös EuroCup-ottelut Serbiassa.