1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. talous

Nokian tabletista huhutaan taas

Esimerkiksi Windows Phone Central -sivusto kertoo, että tabletin julkistustilaisuus järjestetään 26.-27. syyskuuta. On kuitenkin epäselvää, onko kyseessä tiedotustilaisuus vai jokin muu Nokian tilaisuus.

talous
Nokian toimitusjohtaja Stephen Elop lehdistötilaisuudessa Barcelonassa helmikuussa 2013.
Nokian toimitusjohtaja Stephen Elop lehdistötilaisuudessa Barcelonassa helmikuussa 2013.Lluis Gene / AFP / Lehtikuva

Matkapuhelinvalmistaja Nokian tablettitietokoneesta huhutaan jälleen. Viime päivinä useat matkapuhelin- ja teknologia-alaa seuraavat sivustot ovat kertoneet, että Nokia järjestää syyskuun loppupuolella New Yorkissa tilaisuuden, jonka oletetaan olevan tabletin julkistustilaisuus.

Esimerkiksi Windows Phone Central -sivusto kertoo, että tilaisuus järjestetään 26.-27. syyskuuta. On kuitenkin epäselvää, onko kyseessä tiedotustilaisuus vai jokin muu Nokian tilaisuus.

Windows 8 -käyttöjärjestelmään pohjautuvan tabletin julkistamisen puolesta puhuu se, että Nokian strategiana on ollut "merkittävä tuotejulkistus jokaisella neljänneksellä", Windows Phone Central kirjoittaa.

Lisäksi Nokia on aiemmin valinnut New Yorkin kaupungiksi, jossa se on halunnut kertoa yhtiön merkittävinä pitämistä puhelinjulkistuksista. New Yorkissa Nokia on julkistanut esimerkiksi Lumian 920 ja 1020 mallit.

Lue seuraavaksi