Forssassa päätetään elokuussa isoista investoinneista

Pohjois-Forssan kouluhankkeen tuomio kuullaan jo ennen elokuun puolta väliä Forssan kaupunginhallituksessa. Pohjois-Forssan koulun rakentaminen ei saa kannatusta asian esittelevältä Forssan uudelta kaupunginjohtajalta Sami Sulkolta.

Forssa

Forssan kaupunginhallitus saa elokuussa päätettäväkseen muun muassa suuren investointipaketin. Forssassa on jo pitkään puhuttu siitä, että Pohjois-Forssaan tarvitaan uusi koulu Matkun ja Kojon lapsille.

Forssan kaupunginjohtaja Sami Sulkko ei kuitenkaan kannata Pohjois-Forssan eli Koijärven koulun rakentamista. Sen sijaan Forssassa tulisi peruskorjata Tölön koulu.

Pohjois-Forssan koulun 3,4 miljoonan euron kustannukset ovat nykytasolle liian suuret siitäkin syystä, että hanke vaatii vielä lähes 200 000 euron lisämäärärahan.

Kaupungin suurista investoinneista kaupunginjohtajan kannatuksen saa Forssan linja-autoasema.

- Kun huomioidaan minkälainen on Forssan kaupunkikeskustan yleisilme ja johdonmukainen jatkumo siinä, niin minun mielestäni linja-autoasema pitäisi pystyä peruskorjaamaan.

- Koska sekin on riski, että linja-autoasema tyhjenee ja yrittäjät eivät ole enää kiinnostuneita olemaan siellä vuokralla sen kiinteistön kunnon takia.

Kaupunginjohtaja Sami Sulkko muistuttaa, että se ei ole kuntalaisellekaan kivaa, että rakennukset ovat huonossa kunnossa.