1. yle.fi
  2. Uutiset

Poliisi varoittaa koirien myrkyttäjästä Tampereella

Pirkanmaan poliisille on ilmoitettu sinisiä rakeita sisältäneistä makkaranpalasista muun muassa ruotulalaisella kevyen liikenteen väylällä.

Kotimaan uutiset

Pirkanmaan poliisille ilmoitettiin tiistaina aamupäivällä Tampereelta Yli-Huikkaantien ja Ali-Huikkaantien väliseltä kevyen liikenteen väylältä löytyneistä makkaranpaloista, joiden sisällä oli sinisiä rakeita.

Koiranulkoiluttajan lemmikki oli ehtinyt syödä yhden makkaranpalan. Koira käytettiin eläinlääkärissä oksennutuksessa ja saamassa rotanmyrkyn vasta-ainetta.

Koiranomistajia kehotetaan nyt erityiseen valppauteen lemmikkejä ulkoiluttaessa.

Viime päivinä sosiaalisessa mediassa on kiertänyt kuva myös Tampereen Kalevasta löytyneeksi ilmoitetusta makkaranpalasta, jonka sisällä oli rotanmyrkyn näköistä sinistä ainetta.

Poliisi tutkii Ruotulan tapausta tässä vaiheessa eläinsuojelurikkomuksena ja pyytää yleisöltä vihjeitä mahdollisesta tekijästä. Havainnot ja vihjeet voi soittaa Pirkanmaan poliisille numeroon 07187 45800.

Poliisiin voi ottaa yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen rikosvihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun).

Lue seuraavaksi