Miltä Helsinki kuulostaa? Tallenna kaupungin ääni ja lähetä kartalle

Yle Helsinki kerää ääniä Helsingistä kaikkien kuunneltavaksi. Tavoitteena on saada mielenkiintoinen kooste tunnelmista, jotka tekevät Stadista ainutlaatuisen. Kuuntele jo keräämiämme tunnelmia kartalta ja lisää omasi lähettämällä äänitallenteesi meille.

Kotimaa

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Klikkaa kartalla näkyvää kaiuttimen kuvaa ja antaudu kuuntelemaan Helsingin erilaisia ääniä ja tunnelmia. Soitin ei välttämättä toimi kaikilla mobiililaitteiden selaimilla.

Helsinki on äänimaisemaltaan hyvin monimuotoinen eri puolilla kaupunkia, aamutuimaan tai yömyöhään. Kuinka erilainen Stadi onkaan kesän lämpimissä tunnelmissa tai hyytävän tuulen tuivertaessa ja kinosten kasautuessa?

Onko sinulla ääniä stadista?

Haluaisitko jakaa niitä muiden kuulokuvista pitäville? Monet jo kerätyt saattavat yllättää, toiset taas tuovat kummallisiakin mielikuvia paikasta, missä erilaiset äänet sekoittuvat kiireisen kaupungin harmoniaksi. Millainen on sinun Helsinkisi ääni?

Laita oma, enintään 30 sekunnin mittainen äänesi sähköpostin liitteenä mp3-muodossa osoitteeseen helsinki@yle.fija lisää tekstiin mielellään mahdollisimman tarkka paikka, päivämäärä ja kellonaika äänitykselle. Lisäämme lähetettyjä ääniä kartalle säännöllisesti.

Julkaistuista äänistä ei makseta palkkiota. Ääniin lisätään näkyville halutessasi äänittäjän nimi.