Perussuomalaiset Kiteen työilmapiirikohusta: Kukaan meistä ei ole kiusannut ketään

Esimiesasemassa Kiteen kaupungilla työskentelevää henkilöä on kiusattu ja kiusaaminen pitää lopettaa, totesi kaupunginhallituksen työryhmä. Perussuomalaisten valtuustoryhmä on noussut takajaloilleen.

kiusaaminen

Kiteen perussuomalaisten kunnallispoliitikot ovat suivaantuneet työilmapiiriongelmien ratkomiseen kaupungissa.

Kaupunginhallituksen työryhmä on todennut, että esimiesasemassa työskentelevää henkilöä on kiusattu ja kiusaaminen pitää lopettaa. Henkilö toimii myös kunnallispoliitikkona. Vaikka työryhmä ei ole nimennyt kiusaajia, perussuomalaisten valtuustoryhmä on kokenut tulleensa leimatuksi kiusaajiksi.

Nykykulttuuri on raadollinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä.

Jorma Turunen

Seitsemän perussuomalaista ja yksi kokoomuslainen on tehnyt asiasta oikaisuvaatimuksen kunnanhallitukselle, joka kokoontuu maanantaina 12. elokuuta.

- Kukaan meistä perussuomalaisten valtuustoryhmän jäsenistä ei ole kiusannut ketään. Meidät leimataan syyttä, sanoo puheenjohtaja Sami Palviainen.

Ennen kiistelivät asiat?

Väliaikainen kaupunginjohtaja Jorma Turunen arvioi, että kaupunginhallitus on jäävi käsittelemään oikaisuvaatimuksia. Oikea paikka olisi Turusen mukaan käräjäoikeus.

- Olen tehnyt 30-vuotisen kuntauran. Nykykulttuuri on raadollinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä, kun ennen vain asiat kiistelivät, eivätkä niinkään ihmiset, toteaa Turunen.