1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. FC Jazz

FC Jazz pestasi kroatialaisen taitajan

Vahvan nuorisomaajoukkuetaustan omaava kroatialainen keskikenttäpelaaja Plumb Jusufi pelaa mahdollisesti jo viikonloppuna Hämeenlinnassa Härmää vastaan.

FC Jazz

FC Jazz on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen kroatialaisen keskikenttäpelaajan Plumb Jusufin kanssa. Jusufi, 25, on meriteiltään yksi kovimmista Porissa pelanneista ulkomaalaisvahvistuksista. Dinamo Zagrebin kasvatti pelasi Kroatian paidassa yhteensä 35 poikien ja nuorten maaottelua.

  • Suomi ei ollut minulle entuudestaan outo maa, sillä olen pelannut täällä Kroatian poikien maajoukkueen kanssa. Silloin minulle jäi erittäin hyvä kuva maasta, Plumb Jusufi toteaa.
Seurajoukkuetasolla Jusufi on pelannut Slovenian, Albanian ja Makedonian pääsarjoissa. Slovenian mestarin NK Domzalen paidassa hän on esiintynyt myös Mestareiden liigan karsinnoissa. Jusufi on harjoitellut FC Jazzin kanssa kuluvan viikon ajan, ja pelaa mahdollisesti jo viikonloppuna Hämeenlinnassa Härmää vastaan. FC Jazzin manageri Jouni Joensuun mukaan Jusufilla on korkea taitotaso.

- Hän viihtyy pelintekijän roolissa, ja on älykäs pelaaja, jolla on vahva tausta. Kakkosen länsilohkossa FC Jazzilla on vielä jäljellä kahdeksan sarjaottelua, joita seuraa mahdollisesti nousukarsintaottelut Ykköseen. Vain lohkon voittaja jatkaa karsintoihin.

Lue seuraavaksi