Urheiluruutu vierailee Rovaniemellä

Keväällä alkanut Urheiluruudun 50-vuotisjuhlakiertue ulottuu lauantaina Napapiirille. Elo-syyskuussa Urheiluruudun juhlarekka pysähtyy Rovaniemen Lordi-aukion lisäksi kolmelle muulle paikkakunnalle.

urheilu
Urheiluruudun selostajia retrohenkisessä kuvassa
Yle

Lauantaina Ylen Urheiluruutu jalkautuu Rovaniemelle Lordin aukiolle. Kaikelle kansalle avoimessa toritapahtumassa esitellään Urheiluruudun värikästä historiaa. Selostuskaraokessa puolestaan voi kokeilla miltä urheiluselostajan ammatti tuntuu.

Rovaniemelle tulonsa ovat varmistaneet muun muassa entinen huippuhiihtäjä Pirjo Muranen, mäkihypyn olympiavoittaja Jouko Törmänen sekä Rovaniemen Palloseuran edustusjoukkueen pelaaja Antti Okkonen ja valmentaja Kari Virtanen.

Kevätkiertueella Urheiluruutu vieraili Seinäjoella, Sotkamossa, Kuopiossa, Hämeenlinnassa, Lappeenrannassa ja Mikkelissä. Rovaniemen jälkeen kiertue jatkuu viikon välein vielä Porvooseen, Poriin ja Jyväskylään.

- Kiertueella on ollut uskomattoman hieno tunnelma. Olemme saaneet sekä tilaisuuden tavata pitkäaikaisia fanejamme että arvokasta palautetta asiakkailtamme. Kohtaamiset paikallisten urheilijoiden ja seurojen kanssa ovat myös olleet kiertueen kohokohtia, sanoo Yle Urheilun toimituspäällikkö Marko Krapu.

Uusimmat uutiset puhelimeesi

Lataa Yle.fi-sovellus