Putin kätteli mursun ja ruokki delfiinit - video

Venäjän presidentti Vladimir Putin piti delfiinien esityksestä niin paljon, että palkitsi taiteilijat tuoreella kalalla. Kättely mursun kanssa nauratti.

Ulkomaat
Venäjän presidentti Vladimir Putin syöttää delfiinejä.

Venäjän presidentti Vladimir Putin on jälleen kerran käynyt todistamassa eläinrakkauttaan. Putin vieraili sunnuntaina Russkin saarella Venäjän Kaukoidässä rakenteilla olevassa akvaariossa.

Putinin otti vastaan delfiinien esitys. Presidentti piti esityksestä niin paljon, että palkkioksi ruokki artistit tuoreella kalalla. Putin tapasi myös mursun. Mursu ja presidentti kättelivät, minkä jälkeen Putin nauroi ääneen. Hän näyttäisi myös lähettäneen lentosuukkoja eläimelle.

Myöhemmin Putin vieraili myös amurintiikereiden suojelukeskuksessa. Kaksi nuorta amurintiikerinaarasta vapautettiin elintiloihinsa. Vangitut tiikerit vapautetaan myöhemmin takaisin luontoon. Amurintiikeri, maailman suurin villi kissapeto, on saatu elvytettyä sukupuuton partaalta suurinpaan määräänsä sataan vuoteen, kertoi Maailman luonnonsäätiö WWF viime vuonna.

Putin on usein esitellyt kiinnostustaan eläimiin. Hän johti viime vuonna siperiankurkia muuttomatkalle ja hän on myös auttanut amurintiikerin mittaamisessa ja seurantapannan kiinnittämisessä.

Lähteet: Reuters