Yhdysvaltalaissenaattori jäi kiinni kännykkäpokerin pelaamisesta tärkeässä Syyria-istunnossa

Republikaanisenaattori ja entinen presidenttiehdokas John McCain pelasi iPhonella pokeria merkittävässä senaatin ulkoasiainkomitean istunnossa, jossa käsiteltiin Yhdysvaltojen hyökkäyssuunnitelmia Syyriaan.

Ulkomaat
Republikaanisenaattori ja entinen presidenttiehdokas John McCain senaatin ulkoasiainkomitean istunnossa.
Republikaanisenaattori ja entinen presidenttiehdokas John McCain senaatin ulkoasiainkomitean istunnossa 3. syyskuuta.EBU

Yhdysvaltalainen republikaanisenaattori ja vuoden 2008 presidenttiehdokas John McCain jäi kiinni pokerin pelaamisesta kännykällään yhdessä vuoden merkittävimmistä senaatin komitean istunnossa.

Kuvamateriaali todistaa, että McCain asetti tiistaina panoksia iPhone-puhelimellaan samaan aikaan kun senaattorit väittelivät, allekirjoittaako presidentti Barack Obaman suunnitelman hyökätä Syyriaan kemiallisten aseiden käyttämisen vuoksi.

Yhdysvaltalaisen Washington Post -sanomalehden valokuvaaja julkaisi pokerikuvan mikroblogipalvelu Twitterissä, ja kuva lähti nopeasti leviämään.

- Skandaali! Jäin kiinni iPhonella pelaamisesta yli kolmituntisessa senaatin istunnossa - ja mikä pahinta, hävisin, senaattori McCain twiittasi.

Myöhemmin hän kertoi uutiskanava CNN:lle haluavansa kyllä kuunnella tarkkaavaisesti kollegojensa puheita.

- Mutta välillä kyllästyn vähän, joten turvauduin pokeriin, McCain sanoi punastellen.

Pahinta McCainin mukaan oli, että hän hävisi pelissä tuhansia dollareita. Myöhemmin hän selvensi, että kyse oli leikkirahasta.

Lähteet: AFP