1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Nokia-kaupat

Ballmer ja Elop rauhoittelivat tunnelmia Oulun Nokian toimipisteessä

Oulun Nokian ylempien toimihenkilöiden luottamusmies Tiina Nortamo kertoo, että Peltolan toimipisteessä vierailleet Microsoftin Steve Ballmer ja Stephen Elop rauhoittelivat työntekijöitä ja kertoivat, että toiminta jatkuu Oulussa kuten ennenkin.

Nokia-kaupat
Auto Nokian Peltolan toimipisteen edustalla
Arto Veräjänkorva / Yle

Microsoftin toimitusjohtaja Steve Ballmer ja Nokian ex-toimitusjohtaja Stephen Elop pitivät Oulun nokialaisille tiedotustilaisuuden keskiviikkona alkuiltapäivästä.

Tilaisuudesta poistuneet nokialaiset kertoivat tunnelman olleen tilaisuuden jälkeen luottavaisempi kuin aamulla.

Nokian Oulun ylempien toimihenkilöiden luottamusmies Tiina Nortamo kertoo, että Elop rauhoitteli tiedotustilaisuudessa työntekijöitä onnistuneesti. Oulussa jännitettiin myyntipäätöksen jälkeen yksikön tulevaa roolia, sillä Oulussa on keskitytty peruspuhelinten kehittämiseen.

Nortamon mukaan uusia, tarkempia visioita tiedotustilaisuudessa ei kerrottu, mutta toiminnan sanottiin jatkuvan Oulussa ennallaan kaupasta huolimatta.

Oulun Peltolassa on ollut läsnä myös Oulun kaupunginjohtaja Matti Pennanen. Hän vahvisti tiistaina, että Oulun on tarjonnut Microsoftin Suomeen kaavailemalle datakeskukselle tiloja.

Pennanen totesi poistuessaan Peltolasta, että tästä näyttäisi olevan hyvä lähteä rakentamaan yhteistyötä.