1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. media

Eila Roine viimeistä kertaa Pikku Kakkosessa

Pikku Kakkosen Facebook-sivuille on tullut satamäärin terveisiä näyttelijä Eila Roineelle ennen keskiviikkoillan jaksoa. Roine sanoo olevansa palautteesta liikuttunut ja iloinen.

media
Eila Roine
Antti Eintola / Yle

Näyttelijä Eila Roine juontaa viimeisen kerran Pikku Kakkosen keskiviikkoiltana TV2:ssa.

- Varmaan sitten kun kohta katson sitä, niin voi tulla haikeat tunnelmat. Tämäniltainen jakso nauhoitettiin viime keväänä. Silloin tuntui haikealta, Roine sanoo.

Pikku Kakkosen Facebook-sivuille on tullut Roineen viimeisen jakson alla satamäärin terveisiä:

"Eila on niin hyvä. Ei mitään lapsille lässytystä, vaan puhutaan niin kuin ihmisille. Meillä 3-vuotias tyttö nimesi nukkensa Eila-tädiksi. Se puhukoon puolestaan."

Monet kiittävät Eilaa lämpimästä ja sydämellisestä tunnelmasta. Myös useat teini-ikäiset kommentoivat:

"Voi ei! Koko pienen ikäni on Eila ollut juontamassa. Tuli nimittäin juuri itsellänikin 16 vuotta mittariin. Aina on Eila-mummon ääni sydäntä lämmittänyt."

"Kiitos Eila! Olet juontanut Pikku Kakkosta niin pitkään kuin muisti riittää."

Roine sanoo olevansa palautteesta liikuttunut ja iloinen.

- Mutta en minä kauhean hämmästynyt ole. Teini-ikäiset puhuttelevat minua usein kadulla ja sanovat, että se on heidän lapsuuteensa kuulunut, Roine sanoo.

Roineen mukaan lapsille on hauska esiintyä, koska lapset ovat armoton ja rehellinen yleisö. Hän kertoo yrittäneensä juonnoissaan puhua aina niin kuin tasavertaiselle ihmiselle.

- Tai ehkä vähän itseäni paremmallekin, mutta en missään tapauksessa jotenkin huonommalla ymmärryksellä varustetulle, jolle täytyisi lässyttää, Roine sanoo.

Roine jatkaa yhä töitä teatterissa. Torstaina hänet voi jälleen nähdä Tampereen Teatterissa Kuin ensimmäistä päivää -näytelmässä.

- Ei tässä oikein ehdi suremaan yhden työn loppumista, kun muut jatkuvat, Roine sanoo.

Lue seuraavaksi