Suikkanen Pelicansin kohtaamisesta: "Kaikki ovat vihollisia"

Pelicans ja joukkueen entinen päävalmentaja kohtaavat tänään Turussa. TPS:n päävalmentaja Kai Suikkanen ei tiedä, kenen eduksi yhteinen historia lopulta koituu.

urheilu
TPS-luotsi Kai Suikkaselta ei lohkea hymyä vaihtoaitiossa.YLE

Pelicans kohtaa tänään Turussa TPS:n. Turkulaista seuraa treenaa tällä kaudella Kai Suikkanen, joka toimi viime kaudella Pelicansin päävalmentajana.

Tutun kaupungin joukkuetta ja menoa tulee seurattua, mutta pelin alkaessa vastustajalla ei ole mitään merkitystä, toteaa Suikkanen.

- Kaikki ovat niin sanotusti vihollisia. Pelicansilla kevät pelattiin hyvin ja joukkue on tällä kaudella lähes sama. Tunnen niitä ukkoja, mutta en tiedä, onko siitä hyötyä meille tai heille. He kuitenkin tietävät suurin piirtein, miten täällä nyt toimitaan.

Kauden ensimmäisten pelien aikaan vastassa olevan joukkueen ominaispiirteitä on vielä vaikea sanoa. Tämän illan ottelua varten Suikkanen on kaivanut Pelicansin kolme edellistä peliä tutkittavaksi TPS:n kanssa.

Jos ei tee itse mitään, ei ole mitään merkitystä, miten vastustaja liikkuu.

Kai Suikkanen

- Aina syynätään ja etsitään, oli vastustaja kuka tahansa. Olen sitä mieltä, että tilanteet pitää katsoa, mutta pääasia on silti se oma pelaaminen. Jos ei tee itse mitään, ei ole mitään merkitystä, miten vastustaja liikkuu.