Ex-pääministeri Blairin tytärtä uhattiin aseella Lontoossa

Lakimies Kathryn Blairia, 25, uhattiin aseella ilmeisesti ryöstöyrityksen yhteydessä. Hän ei loukkaantunut välikohtauksessa.

Ulkomaat

Britannian entisen pääministerin Tony Blairin tytär joutui ryöstöyrityksen kohteeksi Lontoossa, kertoi perheen tiedottaja torstaina. Lakimies Kathryn Blairia, 25, uhattiin aseella, mutta hän ei kuitenkaan loukkaantunut välikohtauksessa.

Kathryn Blair oli poikaystävänsä ja ystäviensä kanssa kadulla Marylebonen kaupunginosassa maanantai-iltana, kun kaksi miestä pysäytti heidät aseella uhaten. Mitään ei kuitenkaan varastettu eikä kukaan loukkaantunut. Blair asuu tiettävästi alueella.

Lontoon poliisi on vahvistanut välikohtauksen sanoen, että uhreina oli mies ja nainen, ja epäillyt puolestaan olivat kaksi miestä. Poliisi epäilee, että teolla oli yhteys toiseen ryöstöyritykseen, joka sattui puoli tuntia aiemmin samalla alueella. Poliisin mukaan Kathryn Blair ei näyttäisi olleen teon kohde.

Tony Blair toimi Britannian pääministerinä 1997–2007. Nykyisin hän toimii Lähi-idän rauhanvälittäjänä sekä kovapalkkaisena puhujana.

Lähteet: AFP