1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. musiikki

Antti Railio jännittää ensimmäisen singlensä vastaanottoa

Voice of Finland -kilpailun voittaja Antti Railio on julkaissut ensimmäisen singlensä Ruostunut ankkuri. Nyt laulaja jännittää, miten fanit ottavat levyn vastaan. Kalenterin artisti on jo ottanut käyttöön, koska kaikkea ei uskalla jättää muistin varaan.

musiikki
Antti Railio ja uunituore sinkku.
Antti Railio on tohkeissaan uudesta sinkusta.

Voice of Finland -laulukilpailun voittaja Antti Railio kuopii jo lähtökuopissa valmiina laululavoille. Palo keikoille on kova, mutta niin on myös jännitys. Ensimmäinen single Ruostunut ankkuri on ilmestynyt ja Railio jännittää sen vastaanottoa. Kappale on laulajan mukaan hyvin henkilökohtainen, kuin suoraan omasta elämästä.

– Tää on tällainen rosoisen rakkauden tarina, Railio analysoi.

Railio laulaa myös kipeistä asioista. Asiat on käsitelty ja parisuhde on kunnossa, joten asioista voi nyt laulaa hyvällä mielellä, hän kertoo.

Totuttelua kalenterin käyttöön

Laulukilpailun voiton jälkeinen arki on vaatinut Railiolta jonkin verran totuttelua. Kiire on ollut muutoksista suurin ja Railio kertoo siihen totuttelun vieneen aikansa.

– Hajamielisyys on tullut paremmin esille, kun pitää muistaa missä pitäisi olla ja mitä tehdä, Antti Railio naurahtaa ja kertoo, että kalenterin käyttöön on pitänyt opetella, koska kaikkea ei uskalla jättää muistin varaan.

Artistina Antti Railio on saanut pitää kiinni siitä mitä on. Pitkänä liehuvat hiukset eivät ole joutuneet saksittavaksi ja musiikki on juuri hänen itsensä oloista ja näköistä. Ainoa mikä saa kyytiä, on Railion komeat raamit. Huippuvalmentajien käsissä Railio aikoo pudottaa painoaan reilusti, että jaksaisi paremmin kiireistä keikkaelämää.

Lue seuraavaksi