Robin haaveilee yhteistyöstä Pinkin kanssa

Frontside Olliesta on jo aikaa, mutta teinitähti Robinin tähti ei ole himmentynyt. Ura saa jatkoa jo kolmannen albumin muodossa perjantaina.

viihde
Robin julkaisee jo kolmannen levynsä.
RobinKalle Mäkelä / Yle

Kolmannen pitkäsoittolevynsä perjantaina julkaiseva Robin on saanut artistina jo paljon aikaiseksi. Suomi on koluttu keikoilla ristiin rastiin monta kertaa ja uran varrelta riittää jo nyt muisteltavaa. Yksi uran huippukohta on jäänyt erityisesti mieleen: eräs keikka kotikaupunki-Turussa.

- Lauloin Turun Wiklundin katolla Nenäpäivän merkeissä vuosi sitten. Se oli erikoinen tilanne ja paikka kaiken kaikkiaan. Ihmisiä tuli paikalle joku 4000 tai jotain. Se oli hienoa, Robin muistelee.

Unelmat toteutukseen maltilla

Robin haluaa kokea urallaan paljon lisää ja kertoo, että siipien kantavuutta tekisi mieli kokeilla ulkomaillakin. Asiat pitää kuitenkin tehdä tietyssä järjestyksessä.

Hoidetaan nyt ensin koulut loppuun ja hommat hyvin Suomessa muutenkin. Mutta tottakai kansainvälinen ura kiinnostaa.

Robin

- Hoidetaan nyt ensin koulut loppuun ja hommat hyvin Suomessa muutenkin. Mutta tottakai kansainvälinen ura kiinnostaa, Robin myöntää.

Hän sanoo unelmoivansa yhteistyöstä Pinkin kanssa.

- Sen uudet biisit on mun mielestä tosi hyviä. Lavaesiintyminen on hänellä todella hienoa ja hänen kanssaan olisi mahtava päästä tekemään yhteinen biisi, Robin haaveilee ja kertoo kuuntelevansa paljon Pinkin musaa.

Kaikki tehdään täysillä - sekoillen, mutta kunnolla

Uudelle Boom Kah -albumille päätyi kymmenen biisiä isosta joukosta kappaleita.

- Levyn kaikki biisit perustuu jotenkin semmoseen tyttö-poika-kuvioon. Ne kertoo esimerkiksi onnellisuudesta ja erilaisuudesta. Haluan valaa ihmisiin uskoa, että kaikki pystyy mihin vaan, Robin sanoo.

Keikkoja 'nuoreksi artistiksi' itseään kutsuva Robin odottaa innolla.

- Niitä ennen puretaan energiaa vaikka miten, hän nauraa.

Tiukka valmistautuminen alkaa kuitenkin aina tarkalleen 75 minuuttia ennen keikkaa.

- Hiukset, spiikit, ääni auki ja korvanapit kuntoon, Robin luettelee asioita, jotka pitää tehdä tarkasti ja hyvin ennen jokaista keikkaa.

Ja sitten pistetään vaan Boom Kah!