1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. talous

Juha Kärkkäinen väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi

Magneettimedian päätoimittaja ja konsernin pääomistaja Juha Kärkkäinen siirtyy J. Kärkkäinen yhtiön väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi Riku Ilvesluodon ilmoitettua erostaan. Kärkkäinen jatkaa myös ilmaisjakelulehden päätoimittajana. Eronneella toimitusjohtajalla oli Kärkkäisen mukaan aloittaessaan tieto yhtiön ja sen julkaiseman lehden linjasta.

Talous
Ilmaisjakelulehti Magneettimedian päätoimittaja Juha Kärkkäinen Ylivieska-Raahen käräjäoikeudessa maanantaina 30. syyskuuta 2013.
Ilmaisjakelulehti Magneettimedian päätoimittaja Juha Kärkkäinen Ylivieska-Raahen käräjäoikeudessa maanantaina 30. syyskuuta 2013.Markku Ruottinen / Lehtikuva

Juha Kärkkäinen sanoo, että toimitusjohtaja Riku Ilvesluodon ero ei tullut täytenä yllätyksenä, mutta tiedottamisen asiasta Ilvesluoto hoiti yhtiössä sovittujen periaatteiden vastaisesti.

– Yleensä meillä on ollut tapana, että tällaisista asioista tiedotetaan yhdessä yhtiön kanssa.

Riku Ilvesluodolla piti Kärkkäisen mielestä myös olla tieto tavarataloyhtiön ja sen omistaman lehden linjasta, kun hän aloitti toimitusjohtajana.

J. Kärkkäinen osakeyhtiön omistavat Juha Kärkkäinen ja hänen puolisonsa Leena. Kärkkäisen mukaan rahoittajat eivät ole ottaneet mitenkään kantaa yhtiön ympärillä velloneeseen keskusteluun.