Olli-Pekka Behmistä Satakunnan Kansan vastaava päätoimittaja

Satakunnan Kansan vastaavaksi päätoimittajaksi on valittu Olli-Pekka Behm. Behm on aiemmin toiminut lehden uutispäätoimittajana.

Kotimaa
Olli-Pekka Behm
Pertti Pitkonen / Yle

Uutispäätoimittaja Olli-Pekka Behm siirtyy Satakunnan Kansan vastaavaksi päätoimittajaksi joulukuun alusta. Behm on toiminut lehden uutispäätoimittajana vuodesta 2006 alkaen. Lisäksi hän on vastannut viiden vuoden ajan Alma Median toimituksellisen yhteistyön kehittämisestä.

Vastaavana päätoimittajana Behm haluaa lisätä vuoropuhelua maakunnan asukkaiden kanssa.

- Satakunnan Kansa tavoittaa alueellaan nyt kahdeksan ihmistä kymmenestä. Tämä antaa vahvan pohjan lehden ja sähköisten palvelujen kehittämiselle edelleen. Kuuntelemme asiakkaita herkällä korvalla, ja suorapuheisen maakunnan ihmiset pääsevät vaikuttamaan seuraaviin uudistuksiimme. Paikallinen sisältö on meille jatkossakin tärkeintä, hän linjaa.

47-vuotias Behm on aiemmin toiminut päätoimittajana Hämeen Sanomissa vuosina 2001-2006. Sitä ennen hän työskenteli Suomen Tietotoimistossa noin 10 vuotta toimittajana ja erilaisissa johdon tehtävissä. Hän on opiskellut Helsingin yliopiston valtiotieteellisessä tiedekunnassa pääaineenaan valtio-oppi. Satakunnan Kansan nykyinen vastaava päätoimittaja Petri Hakala siirtyy joulukuun 2013 alusta Iltalehden päätoimittajaksi. Satakunnan Kansa kuuluu Alma Media Oyj:n Alma Aluemedia -liiketoimintayksikköön, joka kustantaa yhteensä viittä eri maakuntalehteä. Lisäksi lehtiperheeseen kuuluu lähes 30 paikallis- ja kaupunkilehteä eri puolilla Suomea.