Maskun Kalustetalo yrityssaneeraukseen - Sukari kiitollinen

Maskun Kalustetalon saneerausohjelma on vahvistettu. Hallituksen jäsen Toivo Sukari on kiitollinen.

talous
Liikemies Toivo Sukari.
Liikemies Toivo Sukari.YLE

Maskun Kalustetalon saneerausohjelma on vahvistettu Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa. Yritys hakeutui saneeraukseen oma-aloitteisesti viime lokakuussa.

Yrityssaneeraus ei koske konsernin muita yrityksiä, Ideaparkia eikä ketjun franchising-kauppiaita Lahdessa, Imatralla ja Lappeenrannassa.

Maskun Kalustetalon hallituksen jäsenen Toivo Sukarin mukaan yhtiössä on karsittu kuluja alkuvuoden aikana. Nyt saadun päätöksen myötä Maskun Kalustetalossa pystytään keskittymään täydellä teholla normaaliin liiketoimintaan.

- Olen nöyrästi kiitollinen siitä, että esitetty saneerausohjelma on hyväksytty. Vahvistus normalisoi yhtiön toiminnan. Sen ansiosta voimme keskittyä uudistumiseen ja ennen kaikkea taata pysyvän työpaikan yli 300 työntekijällemme ja suurelle joukolle kotimaisia tavarantoimittajiamme ja yhteistyökumppaneitamme, Sukari kertoo.

Maskun Kalustetalo Oy on toiminut huonekalualalla vuodesta 1983. Yhtiöllä on tällä hetkellä 41 myymälää Suomessa ja tytäryhtiöidensä kautta kaksi Ruotsissa ja kaksi Virossa. Yhtiö työllistää Suomessa noin 320 henkilöä, ja sen liikevaihto on vuositasolla noin 90 miljoonaa euroa.