A2 Islam-ilta: Luvassa Suomen suurin toimituskokous?

Ajankohtaisen kakkosen Islam-iltaan on aikaa vajaa viikko. Tänään kello 14.00 ohjelman tekijät kutsuvat yleisöä avoimeen toimituskokoukseen, osoitteeseen yle.fi/islam-ilta.

Kuva: Yle

Toimituskokous käydään live-chattina, samalla alustalla jolla verkkokeskustelua käydään myös itse Islam-illan aikana.

- Meillä on kahtalaiset tavoitteet: Haluamme yleisöltä vinkkejä Islam-illan käsikirjoitusta varten ja samalla testaamme live-chatin ja televisio-ohjelman yhdistämiseen tarvittavia teknisiä ratkaisuja, kertoo Islam-illan toimitussihteeri Pasi Toivonen.

Tämänpäiväisessä toimituskokouksessa esitellään ensi tiistain Islam-illan studiokeskustelijat. Toimitus haluaa tietää, mistä asioista heidän kanssaan pitäisi keskustella ja mitä täsmäkysymyksiä pitäisi kullekin keskustelijalle esittää.

- Lisäksi toivomme, että ihmiset jakavat tarinoita islamin ja suomalaisuuden kohtaamisista, hyviä tai huonoja kokemuksia. Käytännön kokemusten pohjalta on hyvä suunnitella myös studiokeskustelua, Pasi Toivonen sanoo.

Yleensä toimituskokoukset pidetään kasvokkain tai videoneuvotteluyhteyksien kautta. A2 Islam-illan toimituskokous lienee ensimmäinen kaikille avoin verkkotoimituskokous.

- Uskon, että luvassa on Suomen kaikkien aikojen suurin toimituskokous.